Introductie

Kennismaken met de handboogsport en de vereniging

Voor iedereen die kennis wil maken met onze mooie sport zijn er de introductie-ochtenden die regelmatig worden georganiseerd.

De introductie-ochtenden zijn op: 29 februari 2020 en 14 maart. De introductie is op zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur. Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk een bevestiging via de mail.

Uiteraard ben je ook op de andere trainingen van harte welkom. Het kan dan wel voorkomen dat je niet gelijk mee kunt doen maar kijken en de sfeer proeven kan altijd.

Aanmelden
Als je wilt deelnemen aan de introductie-avond meld je dan aan via deze knop. Op de dag van de introductie ontvang je dan een bevestiging met de verdere gegevens. De data staan in de jaarplanner en de agenda elders op de site.

Wees er snel bij want we moeten het aantal cursisten per introductie beperken tot maximaal 8. Met groepen maken we graag een aparte afspraak voor een introductieles.

Meenemen
Voor het boogschieten is geen speciale kleding nodig.  Volg je de introductie op de buitenlocatie dan zijn stevige buitenschoenen een aanrader. Kom je kijken in onze binnenlocatie neem dan zaalsportschoenen mee.

Belangrijk: Deelname zonder aanmelden is niet mogelijk.