Nieuws

Extra training met vizier schieten.

Op maandag 7 mei 19:00 word er een extra training gegeven voor nieuwe en ‘oude’ leden om te leren schieten met vizier. Dit is uiteraard geen normale vrije training en is dan ook alleen op vizierschieten gefocust. 

Deze training is voor bestaande leden gratis bij te wonen en zal begeleid worden door Hans en Walter.

Op de volgende datums hebben we ook extra trainingen ingepland.

– 21 mei 2018 om 19:00

– 28 mei 2018 om 19:00

– 4 juni 2018 om 19:00

Graag zouden we wel van te voren willen weten of je deze en de andere extra trainingen wilt bijwonen. Reageren kan via de mail.

Als je een eigen vizier hebt, neem deze dan mee. Clubvizieren zijn gratis te lenen.

 

12 mei 3D schieten op eigen terrein

De term 3D schieten verwijst naar schieten op 3-dimensionale targets gemaakt van een speciale foam die in een vooropgesteld parcours een jacht ervaring nabootsen. Op de route staan een aantal beesten opgesteld waar we in groepjes één voor één op gaan schieten. Hiervoor gaan wij een deel van het bos naast het normale schietveld gebruiken en ook het schietveld zelf. Er is dan ook geen reguliere training mogelijk. Per beest schiet je maximaal 3 pijlen, maar het is aan te raden minimaal 5 pijlen mee te brengen. 

Belangrijk!

Omdat we de dag door schieten, word er lunch aangeboden. Deze zal bestaan uit broodjes met worst (en saus), hiervoor vragen we een bijdrage van €2,- (op de dag betalen, liefst gepast). Om te kunnen zorgen dat er voor iedereen genoeg worst en broodjes zijn, willen wij wel heel graag weten wie er mee willen eten. 

Graag horen we vóór 10 mei 16:00 via de mail of je mee eet.

 

Data International Postal Competition.

Onder leiding van Hans doen een aantal schutters mee met de International Postal Competition. Zie deze pagina voor meer informatie. 

De uitslagen van november staan hier.

De uitslagen van december staan hier.  

De uitslagen van januari staan hier.

De uitslagen van februari staan hier.

De uitslagen van maart staan hier. Dit zijn tevens de einduitslagen van het seizoen 2017-2018.