Het DHV team

De Deventer Handboogvereniging wordt draaiende gehouden door een groepje enthousiaste leden. We hebben een aantal teams die alles in goede banen leiden en zorgen dat alle hoofd en randzaken geregeld worden.

Introductie en instructie

Hans en Nick S. verzorgen de introducties voor geïnteresseerden en geven, totdat je zelfstandig kan schieten, instructie over vorm, regels, enzovoorts. Natuurlijk kun je altijd aan iedereen vragen stellen.

Evenementen

Evenementen worden door verschillende personen binnen de vereniging georganiseerd. Met elkaar draaien we leuke handboogschiet evenementen in elkaar, denk hierbij aan de Sinterklaasverschieting, Kerst/oud-en-nieuw verschieting, Funshoots, cloutschieten en nog veel meer.

Materiaal

Het materiaal word onderhouden door o.a. Eduard met ondersteuning van diverse leden.

Bogenbouw/Leerbewerking

Als mensen interesse hebben in het zelf maken van een boog, of het zelf maken van een armbeschermer, pijlenkoker, je eigen pees, of pijlen, neem dan contact op met Herman voor het leerbewerken, of met Eduard voor het boog maken.

Wil je ons helpen of ondersteunen?

Vraag eens aan het bestuur of een van de uitvoerende leden of je ergens mee kan helpen. Dit kan al zo simpel zijn als het helpen met de doelen opzetten voor een evenement. Op deze manier zie je ook de andere kant van het evenement of kun je zelfs zelf een evenement organiseren.