De Deventer HBV wordt draaiende gehouden door een groepje enthousiaste leden.

We hebben een aantal teams die met wisselende bezetting alles in goede banen leiden.

Instructie

Herman maakt onze schutters enthousiast voor het steeds populairder wordende traditionele schieten. Herman verzorgt de training en instructies.

Evenementen

Dit team bestaat uit Herman, Eduard, Jesse, Jojanneke, Nick en Fred. Met elkaar draaien we leuke evenementen in elkaar, denk hierbij aan Sintverschieting, kerst/oud-en-nieuw verschieting, Fun shoot. Fred zorgt (ook) voor de catering zodat ook de inwendige mens wordt verzorgd.

Materiaal

Eduard onderhoudt, ook weer met ondersteuning van diverse leden, het materiaal van de vereniging.

Bogenbouw/Leerbewerking

Als mensen interesse hebben in het zelf maken van een boog, of het zelf maken van een armbeschermer, boogkoker, je eigen pees, of pijlen, neem dan contact op met Herman voor het leerbewerken, of met Eduard voor het boog maken.

Meedoen?

Heel graag natuurlijk. Wil je (een keertje) meewerken om de vereniging draaiende te houden? Meld je dan bij een (of meerdere) teamleden. We doen het graag samen!